Prázdninové ohlédnutí za softballovou sezónou žáků, kadetů a juniorů

08.09.2020 20:18

Prázniny jsou za námi a naše softballová chlapecká mládež nezahálela. Z důvodu Covidu a po uvolněných opatřeních bylo zahájení jarní části přesunuto do prázdnin.

Kategorie juniorů - 2.liga - cíl: probojovat se do finálového turnaje o postup do extraligy a postoupit.

2.liga začala na konci června, byly odehrány 4 turnaje, po kterých mají na naši junioři zajištěn postup do finálové čtyřky. Do ukončení základní části chybí odehrát poslední 5.kolo, které se koná o víkendu  12.-13.9.2020 v Sezimově Ústí.

Kategorie kadetů - superliga kadetů - cíl: minimálně obhájit loňskou bronzovou medaili na MČR kadetů.

O prázninách byla odehrána 3 kola, v průběžné tabulce Chomutov drží 3. příčku. V základní části chybí odehrát ještě 2 kola, která rozhodnou o postupu 8 týmů na finálový turnaj MČR. Finálový turnaj se bude konat 16. - 18.10.2020 na hřišti pražských Joudrs.

Kategorie žáků - liga žáků - cíl: postoupit na Finálový turnaj a získat co nejlepší umístění v lize žáků.

Žáci odehráli o prázdninách 3 kola a v průběžné tabulce vedou ve skupině Západ. V základní části chybí odehrát ještě 2 kola, která rozhodnou o postupu 6 nejlepších  týmů na finálový turnaj. Vítěz finálového turnaje získává titul: „Vítěz finálového turnaje v kategorii žáků 2020", který se odehraje 9.-11.10. v Brně.

Do zbývajích kol přejeme chlapcům hodně zdaru, chuti vítězit a především radosti ze hry. Chtěli bychom poděkovat trenérům, hráčům a také rodičům za zvládání náročné sezóny v době prázdnin.

 

Zpět

Vyhledávání

© Beavers 2013