Memoriál Radka Štěpánka

06.04.2009 22:15
Po zimní přestávce nám začala sezona tradičním turnajem v pražské Krči. Turnaj to byl jako vždy přípravný  a tak to i v některých zápasech vypadalo. Vzhledem k tomu, že šlo prakticky o první kontakt s míčem venku, tak myslím, že můžeme být spokojeni.  Konečné druhé místo je dobrý vstup do sezony. Jediným stínem na celém víkendu je zlomený malíček na ruce Jirky Peksy.

 

První zápas s Hrochy z Havlíčkova Brodu jsme odehráli za umělého osvětlení již v pátek večer od 20.00 hodin. Luboš Vrbenský se pomalu rozházel, ostatní se pomalu rozjížděli na pálce  a zápas skončil předčasně rozdílem 9-2.

V sobotu nás čekal papírově nejslabší soupeř. V 9.30 jsme se postavili proti Kotlářce Praha. Projevila se únava z večerního zápasu a brzkého vstávání a vůbec se nám nedařilo na pálce. Když už se něco povedlo, tak přímo na soupeřovo polaře a ti neměli sebemenší problém zahrát out.Prohráli jsem 3 - 1.

V dalším zápase s týmem Tempo Praha jsme museli bezpodmínečně vyhrát. Luboš házel výborně, pole zahrálo co bylo třeba a zaslouženěn vítězíme 3-0.

Poslední zápas skupiny v neděli v 11.00 řešil již jen to, zda postoupíme z prvního nebo druhého místa. My i Krč Praha ( nově Eagles ) jsme šetřili nejdůležitější hráče. Celý zápas jsme byli ve vedení, o které jsme přišli až v závěru zápasu ( dohrávka 7. směny ). 5-4 prohráváme a jdeme na vítěze druhé skupiny. V tomto utkání zaznamenal svůj první  homerun v životě  Petr PT Šesták ( 18 let ). 

Hned ve 13.00 hodin jsme nastoupili  proti Spectru. Za soupeře nadhazoval Aleš Jetmar ( loni Radotín ) a našim pálkařům se dařilo  prosadit.. Spectrum nezůstávalo pozadu a tak nakonec končíme zápas vítězstvím 6-5. Spectrum bylo nejkvalitnějším soupeřem v turnaji a i zápas  s ním byl asi nejlepší za celý víkend.

Postupujeme tedy do finále, kde opět potkáváme Krč ( Eagles ). Oba týmy jsou unavené (2 zápasy během 5 hodin ) a třetí zápas skoro v řadě neslibuje úplně kvalitní softball. Nakonec to byl souboj nadhazovačů. Krč zvítězila díky jednomu homerunu 1- 0.

 

vyslMRS09.xls (170,5 kB)

Zpět

Vyhledávání

© Beavers 2013