Rozloučení se sezónou 2019 pro kategorie U9 a U11

23.10.2019 23:20
V sobotu 19.10.2019 proběhlo na našem hřišti rozloučení se sezónou pro kategorie U9 a U11.
Přihlášené děti byly rozděleny do 3 družstev, 4. družstvo bylo vytvořeno z maminek hrajících dětí. Proběhla utkání každý s každým. Výsledky ovšem nejsou podstatné, důležitá byla radost ze hry.
Neboť se všem družstvům dětí povedlo nad týmem maminek těsně zvítězit, budou již od příště do družstev rodičů nasazeni i někteří otcové. I na těchto výsledcích je vidět zlepšování výkonů dětí.
V přestávce mezi utkáními přijel k  pobavení dětí historický dvoupatrový autobus, který si děti mohly prohlédnout a  jako bonus dostaly i zmrzlinu. Za zajištění překvapení moc děkujeme Čabimu Rollovi.
 
Během posledních utkání turnaje probíhala na druhém hřišti soutěž v odpalování. Účastníci s nejvíce homeruny postoupili do finále. Nelze nezmínit, že v kategorii dospělých Zbyněk Pronteker postoupil do finále excelentním způsobem, když za plot poslal všech 5 nominačních pokusů. V samotném finále pak zvítězil v této kategorii otec jednoho z nováčků Octávi Albareda. Ve finále dětí porazila Bára Chmelíková další dívku Aničku Ringlerovou, obě postoupily do finále s třemi nastřílenými homeruny.
 
Na závěr následovala tradiční kulinářská soutěž, letos byla tématem roláda. 18 vzorků hodnotila 10 členná porota a za vítězný výrobek vybrala s 204 body roládu Kateřiny Kolářové. 2. místo obsadil Chmelík se 192 b., 3. místo Rodlingová se 180 b., 4. místo Prontekerová se 179 b., 5. místo Schovancová se 178 b.
 
Děti pokračovaly tradičně ve hře a došlo k "poučení" Tobiáše Malce, že k hráči s pálkou není vhodné se přibližovat. Teď může dočasně během výuky předvádět  vojevůdce Žižku. Doufáme, že toto stále opakované pravidlo, bude ponaučením nejen pro něj, ale i pro ostatní hráče.
 
Děkujeme všem zúčastněným za chuť podpořit Vaše děti a od úterý začíná příprava na sezónu 2020.
Zpět

Vyhledávání

© Beavers 2013