Výsledky 2.kola extraligy

03.05.2009 22:17

Chomutov - Plzeň   10 : 5

Podprůměrný nadhazovač Plzně nás drží a vůbec se nedokážeme srovnat s pomalým nadhozem. Ve druhé směně prohráváme dokonce 4:0.  To se nám dlouho nestalo. Naštěstí postupně bodujeme a celý zápas otočíme .

 

Chomutov - Tempo Praha   2 : 3

Smolný zápas, ve kterém musel pro obnovené zranění odstoupit Luboš Vrbenský a Tempo v dohrávce 7. směny otáčí.

 

Kotlářka Praha - Chomutov  0 : 2

Druhý den víkendu je bez Luboše a naším cílem je zvítězit s Jardou Mikulcem na nadhozu alespoň v jednom utkání. Hned na začátku zápasu se nám podaří dvakrát skórovat na jeden passedball a Pulec celý zápas ( s přispěním pole ) zabetonuje. Cenné vítězství, ale projev na pápce opět nepřesvědčil.

 

Krč Praha - Chomutov  1 : 3

Standardně poslední zápas víkendu je pálkařsky nejlepší. Krč, vědoma si Pulce na nadhozu, nenechala nic náhodě a nasadila svého nejlepšího nadhazovače Jonáše Macha. Naše pálka je k nepoznání. Dva homeruny a relativně dost hitů nás posílá do vedení. Krč tlačí, ale výborný ( a utahaný ) Pulec vše zvládá na jedničku. V dohrávce sedmé směny ( Krč na pálce ) Pulec dává 2 mety zdarma a Krč nakonec obsazuje všechny mety při žádném autu. Marek Polák chytá míč ze vduchu v pravém poli a milimetrovým příhozem na Jakubu Vrbu zahrávají druhý aut na domácí metě. Třetí aut je jednoduchý míč ze vzduchu ve vnitřním poli. Výborný zápas, proazujeme se na výborného nadhazovače a ještě vyhráváme. Díky Jaroslave.

 cms.beavers.webnode.cz/a2-vikend-extraligy/

 

Zpět

Vyhledávání

© Beavers 2013